eur:
394.75
usd:
368.14
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
A 2018. szeptember 7-ére virradóra elhunyt borászra emlékeznek Badacsonyban, a badacsonyi Egry József Emlékmúzeumnál szeptember 9-én. A borász azután vesztette életét, hogy két társaság tagjai dulakodtak egymással. Az ügyben a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.
Nyitókép: MTI / Mónus Márton

Badacsonyi borászhalál: mindent tagad a gyanúsított

A 29 éves férfi ügyvédje az InfoRádióban azt mondta, a tanúk és a gyanúsítottak vallomása között ellentmondás van, ezért hamarosan szembesítés lesz.

A két szabolcsi gyanúsított autóval érkezett Badacsonyba szórakozni, csakúgy, mint a későbbi áldozat. A 29 és 34 éves gyanúsítottak vendégmunkásként dolgoztak a Balaton északi partján, a 29 éves gyanúsított büntetlen előéletű - mondta Bálint Roland ügyvéd.

A férfi a meghallgatás során tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, nem bántalmazta borászt.

Fegyver nem volt náluk. A kocsiban a munkavégzéshez szükséges eszközök voltak, ezeket, és az autót sem foglalták le, azóta már vissza is adták a hozzátartozóknak.

Az InfoRádiónak nyilatkozó ügyvéd további részletekkel az üggyel kapcsolatban nem szolgált, csak annyit tett hozzá, még nagyon az elején jár az ügy, de folytatódik a nyomozás, további tanúkat fognak meghallgatni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×