eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Több fővárosi busz módosított útvonalon jár a taxis demonstráció miatt

Több fővárosi busz módosított útvonalon jár a taxis demonstráció miatt kedd reggel - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán. A Batthyány tér környékén nem lehet közlekedni, de hatalmas a dugó Pesten is.

Azt írták, hogy a 30-as, a 30A és a 230-as buszok terelve járnak, nem érintik a Damjanich utca / Dózsa György út megállót.

A 16-os és a 105-ös buszok szintén módosított útvonalon, az Erzsébet hídon át közlekednek.

A 16-os járat a Deák Ferenc tértől a Károly körúton, a Széll Kálmán tér irányából pedig az Attila út-Krisztina körút-Március 15. tér-pesti alsó rakpart-Széchenyi István tér útvonalon halad, nem áll meg a Hild téren, a Széchenyi István téren, a Clark Ádám téren és a Donáti utcánál.

A 105-ös járat a Széchenyi István tér és a Clark Ádám tér megállót nem érinti - olvasható a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×