eur:
401.35
usd:
365.79
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Lendvai Ildikó: terrortámadás történt a képviselőink ellen

Terrortámadásnak tartja az MSZP parlamenti frakcióvezetője, hogy öt képviselőtársa házára Molotov-koktélt dobtak. Lendvai Ildikó az InfoRádiónak azt mondta: csütörtökön újabb fehérporos küldemények érkeztek, ezúttal már fenyegető levéllel.

Öt szocialista országgyűlési képviselő házára dobtak Molotov-koktélt péntekre virradóra - mondta el az InfoRádióban a frakcióvezető. Dér Zsuzsanna Fejér megyei politikus lábtörlőjét ezt megelőzően benzinnel is lelocsolták - közölte Lendvai Ildikó. Egy másik politikus házánál pedig a gázcsonkra dobtak öt benzinnel töltött palackot.

Ráadásul Lendvai Ildikóval együtt ismét több kormánypárti politikus kapott fehérporos küldeményt, amely mellett ezúttal egy fenyegető levél is volt. "Gondold meg, hogy hogyan szavazol, mert vannak nem enyhe koktélok is" - tartalmazta az írás.

A politikus közölte: azt a rendőrség dönti el, hogy a politikusoknak milyen védelemre van szükségük. Õ úgy látja: ilyen helyzetben a demokrácia, a parlamentarizmus is védelemre szorul.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×