eur:
401.2
usd:
365.74
bux:
73455.31
2024. október 4. péntek Ferenc

Gyurcsány bulvárban nyomul: elárult három titkot

Internetes blogjában fogyási élményeit és tanácsait osztja meg olvasóival a miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc szerint néhány kilogrammot fogyni nem bonyolult dolog, hiszen ő is sokat leadott.

"Az elmúlt jó egy hónapban jó néhány kilót leadtam, és lassan visszatértem a korábbi, nagyjából 90 kilós súlyomhoz, ami 189 centis magasságomhoz többé-kevésbé rendben van. Az ünnepek, meg az azt megelőző jó másfél év vagy talán több is, a maga nem kevés izgalmával időnként nem segítette, hogy a legegészségesebben szervezzem az életem" - írta blogjában.

A miniszterelnök naplójából kiderült: úgy gondolta, jobb, ha 46-47 évesen nem engedi el a kilóit, mert később már sokkal nehezebb volna megszabadulni tőlük.

"Egyébként nem bonyolult fogyni pár kilót. Nem hiszem, hogy különleges dolgokat kellene csinálni. Én semmi olyat nem tettem januárban, amit könnyedén ne lehetne megtenni, és összességében 7-8 kilót biztosan fogytam" - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc szerint a fogyásnak mindössze három titka van.

"Az egyik, hogy egész egyszerűen kevesebbet kell enni, a korábban megszokott adag mondjuk felét, kétharmadát. Nagyon kevés szénhidráttal, kenyérrel, krumplival, sok zöldséggel, gyümölccsel, tojással, csirkével, a szokásos könnyebb fehérjékkel. 6-7 óra után már nem ajánlatos enni, nassolni pedig egyáltalán nem szabad. Kerülni kell az alkoholt, amennyire csak lehet. (...) És egy héten lehetőség szerint háromszor, ötször sportolni, többféle dolgot" - írta a kormányfő.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: az MNB is léphet, ha nagyon gyengül a forint

Továbbra is 401 felett jár a forint az euróval szemben. Bár péntek reggel a hazai fizetőeszköz valamelyest erősödött, de egyelőre úgy tűnik, nem tud a 400-as szint alá kerülni. A forintgyengülés okairól és következményeiről az MBH elemzési centrumának igazgatóját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.04. péntek, 18:00
Dezső Tamás
a Migrációkutató Intézet főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×