eur:
401.55
usd:
363.76
bux:
72716.32
2024. október 3. csütörtök Helga

Félpályán már megindult a forgalom a 44-es főúton

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 44-es főúton. A helyszínelés miatt még mindig félpályás útzár van - mondta az InfoRádiónak Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetről a mentők értesítették a rendőrséget öt perccel tíz óra előtt. Egy kamion és egy Ford Escort ütközött össze. A személyautót gyakorlatilag maga alá gyűrte a kamion - mondta az InfoRádiónak Mihályné Bornemissza Eleonóra.

Az autó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki az autóból, de az 54 éves férfi életét vesztette - tette hozzá a szóvivő, aki nem tudta egyelőre megmondani, hogy meddig tart a helyszínelés.

A balesetet valószínűleg az ő rosszulléte okozhatta, de az is lehet, hogy elaludt a volán mögött. A szemben közlekedő pótkocsis teherautó vezetőjének elmondása szerint rábukott a férfi kormányra, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A teherautó vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.

Mindkét jármű az árokba csúszott.

Mivel a 44-es forgalmas főút, rövid időn belül várhatóan nagy lesz a torlódás. Kerülni Nyárlőrinc vagy Szentkirály felé lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Baj van a szomszédban, tömegével szerelnek le a rendőrök

Hatalmas a rendőrhiány Szlovákiában. Szeptember 30-án járt le a felmondások beadásának határideje azok számára, akik még idén távozni akarnak a testületből. A belügyminisztériumnak nem sikerült megakadályoznia a rendőrök tömeges távozását. Az év végéig 1800-2000 rendőr szerelhet le, ami olyan helyzetet teremthet, amit már a lakosság is megérezhet a hétköznapokban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.03. csütörtök, 18:00
Kovács Ákos
Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész
Lefordultak a tőzsdék

Lefordultak a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdéken alapvetően felemás a hangulat, nagy negatív fordulat látható azonban a kínai ingatlanfejlesztőknél. Európában ezt követően rossz a hangulat, míg Amerikában kisebb esés várható. Gazdasági esemény szempontjából idehaza nem várható fontosabb közlés, külföldön azonban az amerikai elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni, illetve az ipari rendelésállományra vonatkozó adatokra.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×