eur:
397.03
usd:
355.53
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

A megyei közgyűlés szocialista frakciója kizárta Zuschlag Jánost

Kizárta soraiból Zuschlag Jánost és személyi titkárát, Katus Ferencet a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés szocialista frakciója - közölte Balogh László frakcióvezető.

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés MSZP-frakciója nem vállal semmilyen közösséget Zuschlag János és Katus Ferenc gyanúsítottakkal - közölte Balogh László, a képviselőtestület vezetője.

Õrizetbe vették szerdán délelőtt Kecskeméten a körözött és eddig szökésben lévő L. Istvánt, Zuschlag János személyi titkárát - közölte Szabó Ferenc, megyei főügyész-helyettes.

A nyomozást vezető főügyész-helyettes elmondta, hogy Kecskeméten őrizetbe vették a szökésben lévő és körözött L. Istvánt, a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját. A körözött személy megjelent az ügyészség épületében, és itt vették őrizetbe - tette hozzá.

Az őrizetbe vett gyanúsított Lados István, korábban Zuschlag János személyi titkára volt.

Zuschlag Jánost és társait bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítják. A volt országgyűlési képviselő akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 19:10
×
×
×
×