eur:
394.57
usd:
354.91
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Még nincs vége a nyárnak: hétvégén 37 fok is lehet

Kedd délelőtt még előfordulhatnak záporok és zivatarok, de délutántól egyre több napsütésre lehet számítani. Nem kell megijedni: a nyárnak még nincs vége. A hét végére a keleti-délkeleti országrészben ismét 35-37 fokos meleg lehet.

Délig többfelé záporra és zivatarra lehet számítani, sőt, az észak-keleti országrészben felhőszakadás és jégeső is előfordulhat - mondta az InfoRádióban Nadrai Attila meteorológus.

Délután azonban Délnyugat felől szárazabb levegő érkezik a Kárpát-medencébe, így Nyugaton egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Keleten továbbra is előfordulhatnak záporok. A délutáni csúcshőmérséklet 24-30 fok lehet.

Péntekig folyamatosan melegedésre lehet számítani, pénteken a keleti-délkeleti országrészben a csúcshőmérséklet elérheti a 35-37 fokot.

Szombaton azonban, bár nem jelentősen, de enyhülni fog az idő. A csúcshőmérséklet a hétvégén 25-30 fok lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×