eur:
394.53
usd:
354.64
bux:
72840.64
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Fegyelmi eljárás a menekülve telefonáló újságíró ügyében

Belső fegyelmi eljárást indított az országos rendőrfőkapitány utasítására a kiskunhalasi tévériporter ügye miatt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A vizsgálat célja, hogy kiderüljön: kit és milyen mértékben terhel felelősség a testületben azért, hogy - jogtalanul - szabálysértési bírságot szabtak ki a Halas TV riporterére.

Tavaly decemberben Pozsgai Ákos és operatőr kollégája a Bács-Kiskun megyei Pirtó melletti tanyán készítettek felvételt a Németországból illegálisan behozott szemétbálákról, de a helyiek megkergették őket, és a kocsi oldalsó ablaküvegét is betörték.

Több televíziós csatorna is bemutatta azt a felvételt, amin látható, hogy a férfi menekülés közben a rendőrséget hívja mobiltelefonján. A Kiskunhalasi Városi Rendőrkapitányság a felvételre hivatkozva 14 ezer forintra büntette a riportert.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor engedélyt adott

A helyszínen ellenőrizte Orbán Viktor a Lajta-menti árvízvédelmi munkálatokat, ahol Nagy István országgyűlési képviselővel együtt meghallgatta a vízügyi szakemberek és a katasztrófavédők jelentését a Mosonmagyaróvár és térsége megvédéséért tett erőfeszítésekről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×