eur:
394.53
usd:
354.34
bux:
72711.44
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Ma még lehet jelentkezni pótfelvételire

Ma jár le a pótfelvételi határideje a felsőoktatási intézményekben. A ponthatárok megállapítása után megjelent kínálat időközben tovább bővült a kiegészítő képzésben meghirdetett szakokkal - a teljes lista megtalálható az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján, a www.felvi.hu-n.

A pótfelvételi eljárásban csak azok jelentkezhetnek, akik a normál eljárásban nem nyertek felvételt, illetve akkor még nem adtak be jelentkezési lapot. A külön erre a célra készült jelentkezési lap annál a felsőoktatási intézménynél szerezhető be ingyenesen, amely a választott szakot meghirdette, illetve az OFIK személyes ügyfélszolgálatán is kérhető. A jelentkezési lapon csak egy intézményt és egy szakot lehet megjelölni.

A kitöltött jelentkezési lapot a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2007 című kiadványban az intézmény által kért mellékletekkel együtt közvetlenül a felsőoktatási intézményhez kell eljuttatni az 5.000 forintos eljárási alapdíj befizetése után.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×