eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 15. vasárnap Enikő, Melitta

A Fidesz kérdései a pénzügyminiszterhez

A Fidesz tudni szeretné: valóban a pénzügyminiszter tulajdonában lévő cégtől bérel üzemcsarnokot egy ötmilliárd forintos állami támogatásban részesült vállalat.

Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője a Veres Jánosnak írt levelében úgy fogalmaz: választ vár arra, igazak-e azok a sajtóértesülések, amelyek szerint a pénzügyminiszter nyírbátori tésztagyárának egyik csarnokát bérli az a dán cég, amely az üzemeinek fejlesztésére ötmilliárd forintot, munkahelyteremtésre pedig egyedi kormánydöntéssel 260 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kapott az államtól.

Ágh Péter szerint az elmúlt időszakban számos olyan kormányzati döntés született, amely a multinacionális vállalatoknak kedvez és egyre nehezebb helyzetbe hozza a magyar kis- és középvállalkozásokat.

Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium sajtófőnöke úgy nyilatkozott: a Fidesz és a Magyar Nemzet című lap már napok óta tudatos politikai kampányt folytat a tárca vezetője ellen úgy, hogy egymással össze nem függő ügyeket kapcsol össze.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árvíz - Magyar Péter arra kéri Orbán Viktort, hogy ne Strasbourgba, hanem a gátra menjen

A Tisza Párt vezetője és több tucat szimpatizánsai munkába álltak a Duna partján, a pártelnök szerint katasztrófavédelem, honvédség, rendőrség sehol. A DK is kiadta a maga közleményét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 15. 14:34
×
×
×
×