eur:
395.98
usd:
359.46
bux:
0
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Ruhákra 358 milliárd

Kevesebbet vásároltak, de többet költöttek a magyarok ruhára 2006-ban, mint egy évvel korábban. A legkeresettebb árucikkek a pólók és a bodyk.

Magyarországon összesen 358 milliárd forintot költöttek az emberek ruhákra 2006-ban - mondta el az InfoRádióban a Gfk Hungária Piackutató területmenedzsere.

Az összeg 3 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban volt, ugyanakkor az emberek 3 százalékkal kevesebb ruhaneműt vittek haza. Azaz drágultak a termékek - mondta Kovács Krisztina.

A megvásárolt termékek 30 százaléka póló vagy body. A felmérésből kiderült, hogy az emberek ezek egynegyedét az utcán veszik meg, ötödét pedig távol-keleti üzletekben. A legtöbbet azonban nadrágra költik az emberek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 12. 06:52
×
×
×
×