eur:
395.98
usd:
359.46
bux:
0
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Nézze meg, hogy mit csinálnak rendőreink!

Kiemelt közúti ellenőrzést tartott a rendőrség a IV. kerület balesetveszélyes pontjain - mondta Szécsi Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának osztályvezetője. Hozzátette: pénteken egy másik kerületben ellenőriznek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értékelte a főváros útvonalait közlekedésbiztonsági szempontból, és arra jutott, hogy a Váci út újpesti szakasza a tíz legveszélyesebb közé tartozik, ezért szükséges a kiemelt rendőri ellenőrzés - mondta az InfoRádiónak Szécsi Tibor.

A BRFK Közlekedésrendészeti osztályának vezetője kiemelte, hogy a rendőrök a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakembereivel és a polgárőrséggel tartottak közlekedésbiztonsági ellenőrzést a IV. kerület több balesetveszélyes útvonalán.

A járművek sebességet, valamint műszaki állapotát is mérték és ellenőrizték a rendőrök.

Gyorshajtásért, be nem bekötött biztonsági öv miatt több bírságot is kiszabtak a rendőrök - mondta Szécsi Tibor.

A BRFK osztályvezetője elmondta, hogy egyszerre egy területre koncentrálják az erőket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Fontos emberek jártak Kijevben, meghallgatásra találhat Ukrajna legfőbb kérése – Háborús híreink csütörtökön

Antony Blinken amerikai és David Lammy brit külügyminiszter Kijevben tett látogatást szerdán, ahol találkoztak Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel. A találkozó egyik legfőbb kérdése az volt, lehetővé teszi-e a két ország Ukrajnának, hogy az általuk átadott rakétákkal csapást mérjenek mélyen orosz területekre. Bár a jóváhagyást hivatalosan egyelőre nem kapta meg Kijev, brit kormányzati források szerint Londonban erről már megszületett a döntés, és Joe Biden amerikai elnökön is egyre nagyobb a nyomás, hogy megadja az engedélyt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 12. 06:52
×
×
×
×