eur:
397.61
usd:
360.12
bux:
72228.61
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Nem nyugszanak a kedélyek Ferihegyen

Újabb egyeztetést tartanak a bérekről Ferihegyen a földi kiszolgálást végző Celebi Kft. menedzsmentjének és a szakszervezetének képviselői.

Limburger Lóránt ügyvezető igazgatója elmondta: jelenleg a menedzsment legutóbbi ajánlatának részleteiről egyeztetnek.

A munkáltató 6 százalékos alapbér-emelést javasolt, és a felek azt tisztázzák, hogy ez pontosan milyen számítási alapra vonatkozik.

Limburger Lóránt úgy vélte: 10 millió forint körüli összegről vitáznak. A Celebi Kft.-nél a szakszervezetek eddig három alkalommal tartottak munkabeszüntetést, a legutóbbi sztrájk a húsvéti ünnepek idején két napig tartott.

Akkor a Celebi által kiszolgált légitársaságok néhány járatát törölték, és több repülő csak jelentős késéssel szállt fel.

Címlapról ajánljuk

Ilyen Budapestet szeretne Karácsony Gergely - terveiről nyilatkozott a főpolgármester

Otthonosabb, zöldebb és szolidárisabb Budapestet szeretne az október 1-jén kezdődő új főpolgármesteri ciklusában Karácsony Gergely. A városvezető az InfoRádióban a paralimpikonok budapesti fogadásán arról is beszélt, hogy egy olimpiai és paralimpiai rendezést össze lehetne kötni a főváros teljes akadálymentesítésével 2036-ra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas támadás érte Moszkvát, lehengerlő offenzíva zajlik Vuhledárnál - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Ma hajnalban jelentős dróntámadás indult Oroszország fővárosa, Moszkva ellen, a légvédelem 14 ukrán robotgép lelövését jelentette. A régióban legalább egy lakóház lángra kapott és három repteret is lezártak az orosz hatóságok. Közben az orosz hadsereg jelentős offenzívát folytat a donyecki Vuhledár térségében, a kisváros térségében több települést is elfoglaltak az elmúlt napokban, a cél a megerősített védelmű ukrán városka bekebelezése. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború keddi eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×