eur:
393.8
usd:
355.34
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Megtalálták a másik pénzkísérőt is

Állampolgári bejelentés alapján megtalálták a másik kísérőjét is annak a pénzszállítónak, amelyet Tokaj térségében raboltak ki. Társa életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta: a pénzszállító cég központjából jelentették a rendőrségnek, hogy nem tudják felvenni a kapcsolatot az autóval.

A járművet Tokajtól 1 kilométerre, egy mellékúton találták meg. A kifosztott jármű mellett az egyik kísérő holttestét is megtalálták, akit feltehetően súlyos bántalmazásba halt bele. A rablók fegyvert nem használtak - közölte Kompoltiné Jakab Ilona az InfoRádióban.

Az autóban lévő másik kísérő állampolgári bejelentés alapján találták meg távolabb. Õt nem bántalmazták, kihallgatása jelenleg is tart.

A rendőrség azt egyelőre nem tudja, hogy a támadók mennyi pénzt vittek el.

A borsodi és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrkapitányság mintegy száz rendőre vesz részt a nyomozásban.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 21:42
×
×
×
×