eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Tovább keresik az eltűnt máriapócsi kisfiút

Több mint 100 ember részvételével pénteken is folytatják a kutatást a kedden, Máriapócsról eltűnt 5 éves kisfiú után. A keresésre külön nyomozócsoport alakult.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a tűzoltók pénteken kiszivattyúzzák a kisváros közelében lévő kutakat és szennyvíz-aknákat és ismét ellenőrzik a korábban már átvizsgált helyeket.

Fülöp Gergely közölte: a keresőkutyás csapatok és a terepjáró autókkal rendelkező kutatócsoportok ezúttal már nagyobb sugarú, mintegy 20-30 kilométeres körben, Máriapócstól távolabbra is bejárják a mezőket, erdőket.

Csütörtökön közölték, hogy a kisfiú utáni "átfogó kutatást" szerdán késő este felfüggesztették, s csütörtök reggeltől már csak "szűkebb, a rendelkezésre álló információk rendőrségi feldolgozása alapján meghatározott területeken" folytatják a keresést.

A szóvivő szólt arról is, hogy a hét végére még nagyobb létszámú, speciális kereső egységeket toboroznak, ha addig nem kerül elő a kisfiú.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×