eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az MSZP február közepén tárgyalna a képviselők felelősségéről

A Magyar Szocialista Párt február 13-ra kezdeményezi az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását. Az ülésen az Országgyűlés tagjainak felelősségéről szóló határozati javaslatot tárgyalják majd.

Az MSZP február 13-ára hívná össze a parlament rendkívüli ülését - jelentette be a párt frakcióvezető-helyettese. Mesterházy Attila hozzátette: a rendkívüli ülés napirendjén a magyar Országgyűlés tagjainak felelősségéről szóló határozati javaslat megtárgyalása szerepel.

A szocialista politikus elmondta: az előterjesztésben arra kérik az Országgűlés elnökét, Szili Katalint, hogy a többi közjogi méltóság bevonásával, a frakciókkal egyeztetve dolgozzon ki javaslatot a gyülekezési jogról szóló törvény módosítására.

A rendkívüli ülés összehívását hétfőn a párt frakcióvezetője, Lendvai Ildikó kezdeményezte azért, mert az MSZP szerint a Fidesz képviselői a Kossuth téri kordon lebontásakor tudatos jogsértést követtek el.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 21:42
×
×
×
×