eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Újra van vezetékes telefon a XIII. kerületben

Újra működnek a vezetékes telefonvonalak a főváros XIII. kerületében - közölte a Magyar Telekom. A távközlési társaság szerint délelőtt 10 órára sikerült elhárítani a hétfőn keletkezett hibát.

Újra működnek a vezetékes telefonvonalak a fővárosban a XIII. kerületben. A Magyar Telekom közleménye szerint a távközlési társaság és a szállító cég szakemberei 2006. november 30-án 10.00 órára elhárították a hibát.

A probléma szoftvercsere közben november 27-én este váratlanul lépett fel az angyalföldi központban levő Hytas-menedzselő rendszerben.

A szolgáltatás teljes egészében helyreállt az érintett kerületben, és az ügyfelek már korlátozás nélkül telefonálhatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 07:51
×
×
×
×