eur:
395.4
usd:
365.07
bux:
73836.44
2024. július 31. szerda Oszkár

"Ez a költségvetés a hazugság ára"

A beismerés költségvetésének a tartja a Fidesz a 2007-es büdzsét. Erről Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke beszélt keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Ez a költségvetés a hazugság ára - fogalmazott a politikus, aki szerint 2007 az adó- és járulékemelések, valamint a lakosságra nehezedő pluszterhek, például a tandíj és a vizitdíj bevezetése miatt nehéz és nyomasztó év lesz, Magyarország "beljebb kerül az alagútba".

Varga Mihály arra kérte a kormányt, hogy vegye ki a költségvetésből és halassza el a kormányzati negyed beruházását, mert álláspontja szerint súlyos társadalmi feszültséget okozhat, ha a következő, válsággal teli évben, amikor a kormány megsarcolja az embereket, egy ilyen, a társadalmi jólétet nem szolgáló, több tíz- vagy százmilliárd forintos projekthez kezdenek hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Idén 1,8-2,2 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság, jövőre pedig a 3,5 százalékos növekedés mindenképpen elérhető - mondta a pénzügyminiszter szerdán a TV2 Mokka című műsorában. Ez alapvetően új információ a kormány részéről, és minden korábbinál pesszimistább előrejelzés. Úgy tűnik, a kormány már lemondott az idei 2,5%-os növekedési céljáról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 31. 11:28
×
×
×
×