eur:
394.44
usd:
364.04
bux:
73649.92
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Folyamatosan érkeznek a rendőrök vidékről a fővárosba

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban közölte: folyamatosan érkeznek vidékről Budapestre a rendőrök. Jármy Tibor kijelentette, hogy "megtalálják az optimális időt, amikor a legkevesebb atrocitással megoldhatják a helyzetet".

A törvényes rend helyreállítása a rendőrség célja a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban.

Jármy Tibor elmondta: nem cél, hogy bárkinek sérülést okozzanak, ezért "a szükséges mértékben kezelik a helyzetet". Ezért a budapesti rendőrfőkapitány folyamatosan egyeztet az országos kapitánnyal.

A BRFK szóvivője szerint előfordulhat, hogy "ehhez ki kell fárasztani a tüntetőket", a rendőrség célja, hogy megtalálja "azt az optimális időt, amikor a legkevesebb atrocitással megoldhatják" a helyzetet, akkor azt teszik.

Jármy Tibor közölte, hogy több rendőr is megsérült, de sérülésük súlyosságáról egyelőre semmit sem tud. A szóvivő elmondta, hogy a hétfői nap folyamán "hihetetlen méretű és mennyiségű atrocitást viseltek el a rendőrök", akiket "utca- és térkövekkel" dobáltak meg.

A BRFK szóvivője az InfoRádióban elmondta, hogy folyamatosan érkeznek vidékről a rendőrök.

A rendőrség a hétfő hajnali akcióval együtt több mint 40 főt állított elő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×