eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Kisbusznak rohant egy motoros

Meghalt egy motoros, amikor az előtte bekanyarodó kisbusznak rohant járművével Tápiószele külterületén - értesült a HavariaPress.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tápiószele és Tápiószőlős településeken keresztül vezetik át.

Címlapról ajánljuk

Megvan a Balaton idei egyik fő nyertese

Augusztus végén lezárult a balatoni hajózás főszezonja. Nyár végéig a Balatoni Hajózási Zrt. kompjai 1 millió 229 ezer, a személyhajók pedig 791 ezer utast szállítottak. Így idén a Bahart tavalyhoz képest már 2 hónappal korábban, augusztus végére elérte a 2 milliós utasszámot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Ilyet még senki nem csinált a magyar egészségügyben

Ilyet még senki nem csinált a magyar egészségügyben

A Rényi AI a legújabb mesterségesintelligencia-módszerekkel forradalmasítja a betegéletút-elemzést. A HUN-REN Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet Mesterséges Intelligencia kutatócsoportja a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ munkatársaival együtt egy olyan átfogó egészségügyi életútelemző adatplatformot épít, amely lehetővé teszi a betegségek korai felismerését, egyénre szabott kezelési tervek kialakítását, és támogatja az egészségügyi rendszerek hatékonyabb működését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×