eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Miniszterből államtitkár lesz Kovács Kálmán

Két szakembert és egy politikust jelöl az SZDSZ, az általa irányított tárcák államtitkári posztjára. Az előző kormány informatikai minisztere, Kovács Kálmán a környezetvédelmi tárca államtitkára lesz.

A távirati iroda értesülése szerint a gazdasági minisztériumban Garamhegyi Ábel, az egészségügyi tárcánál Horváth Ágnes tölti be az államtitkári posztot, míg a környezetvédelmi minisztériumban Kovács Kálmán lesz az államtitkár.

Horváth Ágnes a Misszió Egészségügyi Központ ügyvezető igazgatója, Garamhegyi Ábel pedig a Gazdasági és Közeledési Minisztérium külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára jelenleg. A liberális párt pénteken jelenti be hivatalosan az államtitkárok személyét.

Címlapról ajánljuk

Nagelsmannt lenyűgözte csapata játéka, a sajtó új korszakot emleget

Egy nappal a szombat esti, a magyar válogatott ellen aratott 5-0-s győzelem előtt szakértők és újságírók is bírálták Julian Nagelsmann szövetségi kapitányt, hogy túl merész célokat tűz csapata elé. A 37 éves tréner ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy az általa irányított válogatott célja a 2026-os vb megnyerése. Bírálói szerint ezzel a célkitűzéssel feszültséget, görcsös bizonyítási vágyat vált ki játékosaiban, ami pedig épp ez ellenkező hatást válthatja ki.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×