eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Gyurcsány a "nemzet orvosáról" és a szinglikről

A szocialista kormányfőjelölt elfogadhatatlannak nevezte a Fidesz miniszterelnökhelyettes-jelöltjének pécsi kijelentéseit.

Gyurcsány Ferenc Siófokon Mikola Istvánra utalva azt mondta: nem lehet belenyugodni abba, hogy "a nemzet orvosa" megmondja, milyen zenét kell hallgatni, esetleg szingli életmódot kell-e folytatni vagy valami mást.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy szerinte nem a járulékcsökkentés teremt munkahelyeket, hanem a beruházás, az építkezés és a fejlesztés.

Gyurcsány Ferenc az útépítést és a szakképzést nevezte az Új Magyarország program két fő területének.

A szocialista politikus emellett az idegenfogalom fejlesztésének fontosságáról is beszélt.

Mint mondta: el kell készíteni azt a programot, amely az egész Balaton térségének különleges gazdasági fejlesztési státust ad.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×