eur:
394.22
usd:
354.52
bux:
72434.51
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Kunczénak 13. pontja is van

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc mának szóló tanulsága az, hogy az ország számára fontos kérdések elsőbbséget élveznek, és nem válhatnak kicsinyes pártpolitikai csatározások áldozatává - jelentette ki az SZDSZ elnöke a Liberálisok Házában tartott megemlékezésen.

Kuncze Gábor szerint ezeket a fontos kérdéseket akkor sem szabad feláldozni, ha ezen múlik a parlamenti többség megszerzése.

Az SZDSZ elnöke elmondta: hisz a tudásban, a szabadságban és a demokráciában, és nem hisz abban, hogy ezek alternatívája lehet a síp, a kereplő és a gyalázkodás.

Hiszek abban a Magyarországban, amelyet egy Petrovics nevű huszonéves fiú tett utolérhetetlenül magyarrá - tette hozzá Kuncze Gábor.

A liberális párt vezetője szerint "a 13. pont: liberálisokat a parlamentbe, liberálisokat, sokat".

Kuncze Gábor szerinte az 1848-as forradalom, amely végül elbukott, egyértelmű társadalmi áttörést hajtott végre és lezárta a magyarországi feudalizmust, míg a rendszerváltozás közös sikerre vitelének érzését ma kevesen osztják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×