eur:
396.21
usd:
367.18
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Az MSZP titkos ígéretei

A választások első fordulójáig hátralévő egy hónapban újabb konkrét ígéretekkel áll elő az MSZP - mondta el Mandur László, a párt elnökségi tagja. Az Országgyűlés alelnöke elmondta azt is: nem vesznek részt a parlament szerdai rendkívüli ülésnapján.

Az MSZP Új Magyarország programjáról Mandur László közölte: egyes részeit a jelenleginél precízebben fogalmazzák majd meg.

Minden kampánynak megvan a maga forgatókönyve, ezért most csak annyit mondhatok: a fejlesztési-beruházási fejezetekben szerepelnek majd konkrétabb számok - tette hozzá az MSZP elnökségi tagja.

Az MSZP szerint értelmetlen a Fidesz kezdeményezte vita

A parlament szerdai, Fidesz által kezdeményezett rendkívüli ülésnapjáról Mandur László elmondta: az MSZP nem vesz részt ezen, mert ez kampánycélokat szolgál.

Nem véletlenül döntöttek úgy minden korábbi ciklusban a parlamenti pártok, hogy a választások előtt korábban bezárják az Országgyűlés tavaszi ülésszakát, mert utána már a választási kampány zajlik - hangsúlyozta a parlament szocialista alelnöke.

Mandur László szerint a Fidesz által kezdeményezett vita értelmetlen, nincs értelme ehhez asszisztálni.

Az MSZP őszintén viselkedett, amikor azt mondta, hogy úgysem szavazná meg a napirendi pontokat, az álvitában pedig nem kíván részt venni - tette hozzá a szocialista politikus.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×