eur:
396.27
usd:
367.3
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Kovács Pistinek nincs engedélye

Engedély nélkül feszítették ki a Károly körút elején látható SZDSZ-es óriásplakátot az egyik épület előtt álló állványzat védőhálójára. A párt kampányfőnöke az InfoRádióban azt mondta: ezért a reklámcég a felelős.

Már egy ideje az Astoriánál is látható Kovács Pisti. Annak ellenére, hogy a plakátról még nem döntött a főváros városképvédelmi bizottsága. Az engedélyt ráadásul március 9-étől kérte a hirdetést kihelyező reklámcég.

A főváros városképvédelmi bizottsága azt nem vizsgálja, hogy az épületet valóban felújítás miatt állványozták-e fel. Endrédy István, a szakbizottság elnöke azt mondta: a demokrácia része, hogy akár úri passzióból bárki felállványozza házát.

A szabad demokraták kampányfőnöke szerint mindez nem vet rossz fényt rájuk. Az engedélyt ugyanis nem nekik kellett kérniük, hanem a reklámcégnek, amellyel szerződésben állnak. Mint mondta: ha valaki gyári hibás autót vesz, azért is a gyár a felelős.

Horn Gábor egyébként máig nem kapott hivatalos értesítést arról, hogy a plakát engedély nélkül lenne kint.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×