eur:
396.89
usd:
371.75
bux:
71013.43
2024. június 26. szerda János, Pál

Fürjes Balázs és Gyulay Zsolt, Inforádió, Aréna

2024.06.18. 17:27
A műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta. https://hold.hu/

Milyen képük van a hivatalosan a július 26-i megnyitóval induló olimpiáról?
Hol tart a helyszíni szervezők felkészülése?
Hol tart a magyar olimpikonok felkészülése? Mikor lesz végleges a létszám, majd a névsor?
Párizsban mi mindenen áll vagy bukik az olimpia sikere?
Melyek az olimpiai mozgalom fő kihívásai rövid, közép és hosszabb távon?
A világpolitikai és a háborús feszültségek enyhülésére látnak-e érdemi esélyt az olimpia közeledtével? Mekkora szerepe lehet ebben a NOB-nak és Thomas Bach elnöknek?
Mennyire lehet majd mozgástere a vezetői tárgyalásoknak? Világpolitikai szinten, illetve a később olimpiák helyszínéről lehet-e áttörést jelentő tárgyalás Párizsban?
Kik szerepelhet az oroszok és a fehéroroszok közül? Mennyire nyomhatja rá a bélyegét az orosz csapatok távolmaradása az olimpiai hangulatra?
Hogyan mérhetjük le a magyar sportdiplomácia hatékonyságát 2024 nyarán?
Mekkora a szerepe a NOB-ban a sportolói bizottságnak? Gyurta Dániel mandátuma hamarosan lejár. Mennyit tehetnek a magyar sportvezetők és versenyzők Szilágyi Áron tagságáért?
Miként nyerhetik meg az olimpiai mozgalomnak a sportdiplomaták az egyes nemzetek legnagyobb klasszisait? Hogyan segít a MOB azoknak, akik csalódással zárják az olimpiai kvalifikáció időszakát?
Mi a szerepe a MOB-nak a versenyzők gördülékeny szereplésében? Hogyan oszlanak meg a feladatok a sportági szakszövetségekkel, illetve az edzőkkel, kapitányokkal? Mi a kulcsa a sikeres olimpiai felkészülésnek?
Mi alapján kerülnek be egyes sportágak az olimpiai programba, és mi alapján kerülhetnek ki?
Június 20-ától Budapesten, a Ludovikán rendezik az utcai vagy más néven városi sportágak fesztiválját, amely egyúttal olimpiai selejtező is. Mit ígér ez az esemény a szurkolóknak?
Egy hónappal később mitől lesz különleges a Formula-1-es Magyar Nagydíj?

Fürjes Balázs, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, akinek az Olimpiai Program Bizottságban, továbbá a brisbane-i olimpiát koordináló testületben is helye van, és Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (és a Hungaroring) elnöke, kétszeres olimpiai bajnok kajakozó az InfoRádió Aréna című műsorában 2024.06.17-én. Podcast.

×
×
×