eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Pixabay

Érdekes dolgot rejt a Google egyik alkalmazása

A Google Fotók androidos alkalmazásának forráskódjában találtak egy olyan részletet, ami egy még ki nem adott funkció érkezéséről árulkodik.

Az újdonságnak köszönhetően elég látványossá válhatnak a feltöltött videók – írja a hvg.hu az Android Police cikkére hivatkozva.

A Google lehetővé teheti, hogy a felhasználók felturbózzák kicsit a Fotókban tárolt videóikat. A megoldással a videó egy részét lassított felvétellé (slow motion videóvá) lehet majd átalakítani, még akkor is, ha azt egyébként normál, 30 képkocka/másodperces (fps) rögzítési sebességgel rögzítették.

A videó lassítás lényege, hogy egy nagy képkocka-sebességgel, például 120 fps-sel rögzítünk egy adott jelentet. Ha ezt normál, 30 fps sebességgel játsszuk le, a jelenetet lelassulva, lágy mozgással nézhetjük vissza. 30 fps rögzítési sebességnél viszont ez eddig nem működött, a videó szaggatottá vált.

Hasonló funkció egyébként már van a Google Fotókban: a Cinematic photo az állóképeket alakítja át úgy, hogy a témát mozgással emeli ki a háttérből. Sajnos ez a megoldás a magyar felhasználóknak még nem érhető el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Béketervet készít Ukrajna a háború befejezésére, az orosz hadsereg elfoglalta Razdolivkát – Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Mindeközben Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lőtték a várost. Tegnap délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát, a közép-ukrajnai Dnyipro városában pedig orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. Tegnap újabb villámszankciókról döntött az EU az oroszok ellen, az amerikai hadsereg pedig 4,5 milliárd dollár értékű többéves szerződést ítélt oda a Lockheed Martinnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×