eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Pixabay

Nagy újdonság jön áprilistól a Google Chrome-ba

Asztali alkalmazás lehet bármelyik weboldalból.

A Google Chrome érkező új funkciója lehetővé teszi, hogy bármely weboldalt asztali alkalmazásként lehessen telepíteni a számítógépekre a zökkenőmentesebb élmény érdekében – írja a hvg.hu.

A böngésző legújabb verziójának az előzetes kiadása már lehetőséget ad erre a megoldásra. Ennek használatával egy olyan parancsikon kerül a számítógépre (például az asztalra), melyre kattintva az adott weboldal nyílik meg a böngészőben. De a Chrome ilyenkor nem klasszikus böngészőként viselkedik, hanem csak működési keretet biztosít az adott weboldalnak, amely hasonlóan indul el és működik, mint a számítógépre installált szoftverek. A weboldalakat a felületükön belül történő jobbklikkes menüből lehet majd webalkalmazásként telepíteni.

A funkció a Chrome stabil kiadásának 124-es számozású verziójában válik elérhetővé. Ezt április 10-én adja majd ki a Google.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×