eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: theverge.com

Csütörtökön valami látványosan megváltozott a Facebookon – észrevette?

Milliárdok szembesültek az átalakulással.

Szeptember 21-én megváltoztatta a logóját a világ legnagyobb közösségi oldala, a Facebook. Az átalakulás nem jelentős, a legtöbb felhasználó jó eséllyel észre sem veszi majd az eltérést, ugyanakkor a platformot birtokló Meta szerint a mára ikonikusnak mondható f betűt tartalmazó grafika a korábbinál „határozottabb” lett – írja a 24.hu.

A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a logo közepén található betű ívei és mérerei alig láthatóan megváltoztak, illetve a kör kék színe sötétebb lett, továbbá teljesen eltűnt az előző változat világosból sötétebb árnyalat felé haladó finom áttűnése.

Szintén változás, hogy a Facebook logója mellett némileg átalakultak a közösségi oldalon használható ikonok és reakciójelek (lájk, szív, ölelés, nevetés, csodálkozás, sírás, harag) is.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 29. 22:00
×
×
×
×