eur:
399.61
usd:
361.26
bux:
73577.88
2024. október 2. szerda Petra
Nyitókép: Unsplash.com

Sokan örülhetnek a OneDrive érkező funkciójának

Az új funkciót idén novemberben kezdi el élesíteni a Microsoft, és egy hónappal később már mindenkinél elérhető lesz.

Hamarosan már akkor is módosíthatunk fájlokat a OneDrive-ban, ha éppen nem kapcsolódunk az internethez.

Az internetalapú felhőtárhelynek már van offline módja, hiszen a számítógépes kliensekben le lehet tölteni az egyes fájlokat a gépekre, így aktív internetkapcsolat nélkül is meg lehet nyitni azokat. Most a Microsoft számos OneDrive-funkciót böngészőben is elérhetővé tesz, úgy, hogy ehhez nincs is szükség azonnal internetkapcsolatra – írja a HVG.

Az új funkció kizárólag böngészőben lesz elérhető, az offline is elvégezhető funkciók pedig a fájlok megtekintéséből, átnevezéséből, áthelyezéséből másolásából és törléséből állnak.

Ha az adott fájl elérhető az eszközön offline, azt a böngészőben is meg lehet nyitni, az esetlegesen elvégzett módosítások pedig a már említett módon azonnal szinkronizálódnak, amint újból kapcsolódtunk az internethez.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 06:13
×
×
×
×