eur:
392.19
usd:
361.8
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Unsplash.com

Ne lepődjön meg, ha új gomb jelenik meg a Gmailben

A Google a találkozók, megbeszélések megszervezésében nyújt segítséget egy új ikonnal a levelezőben.

Hamarosan minden felhasználónál megjelenik majd a levélíró felületen egy ikon, mellyel a jelenleginél jóval egyszerűbb lesz majd találkozókat, megbeszéléseket leegyeztetni – írja a hvg.hu.

A Google most egy új funkciót ad a Gmailhez, amellyel ezt a folyamatot egyszerűsíti le. A naptárt formáló ikon akkor látszik majd, amikor épp levelet írunk. A gombra kattintva két opció jelenik meg: ajánlhatunk egy nekünk megfelelő időpontot a találkozóra, vagy létrehozhatjuk az eseményt a naptárunkban. Ha az elsőre kattintunk, akkor megnyílik a Google Naptár anélkül, hogy az e-mail bezáródna, a második opcióval könnyen hozzáadhatjuk a találkozót a naptárhoz.

A Google a következő két hétben teszi majd elérhetővé az újdonságot, így érdemes időnként megnézni, hogy megérkezett-e már.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×