eur:
394.97
usd:
367.46
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Bishkek, Kyrgyzstan - June 6, 2019: Asus Chromebook. A Chromebook for Education on a wooden desk.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Azonnal frissítsen, ha Chrome-ot használ, ugyanis nincs biztonságban!

A magyar internetezők 71,1 százaléka használja a Google Chrome-ot. A gond, hogy egyáltalán nem biztonságos a böngésző. Érdemes a cikk elolvasása után azonnal frissíteni.

Az Atlas VPN elemzése szerint csak ebben az évben 303 sebezhetőséget találtak eddig a Chrome böngészőben, ezek közül hat volt nulladik napi sebezhetőség. Ez olyan biztonsági rést jelent, amiről a hackerek már tudnak, a szoftver gyártója azonban még nem - írja a hvg.hu.

A legutóbbit szeptemberben fedezték fel a kiberbiztonsági szakértők. Ezért azt ajánlják, hogy

frissítse a keresőjét,

a képernyőjén jobbra fent látható három pötty alatti menüből. Kattintson rá, majd válassza a "Súgót" (alulról a második). Ezután a "Google Chrome névjegye" opciót, ekkor az automatikusan frissül.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×