eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Fontos újítás jön a Facebookon, örülni fog neki

A felhasználók jelezhetik, ha egy téma túl sokszor bukkan fel a hírfolyamukban.

A Meta bejelentette, a Facebook-hírfolyam részévé tesz egy új ablakot, illetve egy-egy új gombot, amelyekkel szabályozni lehet majd, hogy az ajánlott posztokból többet vagy kevesebbet szeretnénk látni – írja a hvg.hu.

Így ha a felhasználó egy témában sok olyan ajánlott posztot lát, amit nem szeretne, akkor kérheti, hogy a rendszer kevesebbet dobjon fel ezekből. De ugyanígy azt is jelezheti, ha egy téma közel áll a szívéhez, így ezekből a tartalmakból többet szeretne látni.

A cég magyarázata szerint ha egy felhasználó arra nyom, hogy valamiből kevesebbet lásson, a rendszer automatikusan változtat a poszt rangsorolási pontszámán. A fejlesztés nem jelent teljes kontrollt a hírfolyam fölött, hiszen azt továbbra is a Facebook saját algoritmusa fogja alakítani.

Az újdonságot az adott tartalom melletti három pontra kattintva lehet majd elérni. Azt nem tudni, hogy a cég milyen ütemezéssel aktiválja, de biztosan kell egy kis idő, mire mindenhol megjelenik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×