eur:
393.08
usd:
363.27
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Jövő héten megszűnik az egyik legkedveltebb videomegosztó

Vége a 10 másodperces videók feltöltésének.

Megszűnik április elsejével a tízmásodperces videók gyűjtőhelyeként ismert népszerű Coub. Az oldal megszűnését megerősítette a tulajdonoscég Komitet képviselője is – írja a Technewsspace alapján a hvg.hu. Az oldalon is látható a figyelmeztetés: a Coub április elsején bezár, így ne felejtsék el a felhasználók lementeni a videóikat.

Különös egybeesés, hogy a Coub-ot éppen 10 éve, 2012 áprilisában indította el Anton Gladkoborodov és a testvére, Igor, valamint Mihail Tabunov. 2020 elejére a platform fejlesztését az eredeti tulajdonosok nem tudták tovább finanszírozni, így az oldal a Komitet birtokába került, ám néhány hónap múlva a cég egyik tulajdonosa már jelezte, hogy eladná a Coubot, mivel az nem illik a vállalat fejlesztési stratégiájába.

Online források szerint 2021 decemberében a szolgáltatás közönsége havonta körülbelül 3 millió felhasználó volt. A videók más oldalakra történő beágyazásának funkciójával a platform havonta mintegy 5,5 millióval több egyedi felhasználót tudott megnyerni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Felfordulás és káosz jöhet Európa egyik vezető hatalmában – Megállíthatja-e szélsőjobbot a „republikánus front”?

Július 7-én tartják a francia nemzetgyűlési választások második fordulóját, amelynek legnagyobb kérdése, hogy a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés és szövetségesei megszerzik-e az abszolút többséget, azaz a 289 képviselői helyet. A radikális jobboldali párttal szemben hatalmas visszalépési hullám zajlott le az Új Népfrontban egyesült baloldal, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló centrista blokk képviselőjelöltjei között, ami könnyen meghiúsíthatja Le Pen álmait a kormányrúd megszerzésére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×