eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Alaposan átalakul a Gmail

A fejlesztés február 8-tól érhető el, de csak a Workspace-előfizetőknek.

Az elkövetkező időszakban alaposan vérfrissítésen megy keresztül a Gmail: a levelező új felületében minden, az irodához szükséges program megtalálható lesz – írja a hvg.hu.

A Gmail böngészős részén egy integrált munkapad fogja várni azokat, akik Workspace-fiókkal rendelkeznek. A módosítások célja, hogy a legtöbb Google-alkalmazás a felület elhagyása nélkül váljon használhatóvá.

A Google mindemellett az eszközök elérhetőségét is könnyebbé teszi, egy új oszlopban, a levélíráshoz tartozó gomb mellett helyezkednek el, szemmagasságban. Funkcioniális eltérés ugyanakkor nem lesz: ami most is elérhető a Workspace-ben, az a jövőben is megmarad.

A Google hangsúlyozta, hogy a felület nem csupán dizájnváltás, hanem a munkahelyi kommunikáció megkönnyítése is. Ebben a tekintetben a Gmail keresője jelent majd komolyabb segítséget, ugyanis a rendszerrel a küldött, illetve fogadott chatüzenetekre is rá lehet majd keresni.

A fejlesztéseket csak a Workspace előfizetéses ügyfelei tudják majd kipróbálni. A váltás február 8-tól esedékes, de csak fokozatosan, a széles körű bevezetés pedig áprilisban következhet. A Google ekkor még meg fogja engedni, hogy a felhasználók visszatérjenek az előző küllemre, de a második negyedév végétől ez az opció megszűnik. Onnantól kötelezően az új felületet kell majd használni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×