eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Remek kényelmi funkcióval érkezhet az Android 12

Újabb részletek derültek ki az operációs rendszerről, amelynek a desszertneve Snow Cone lesz, az az Jégkása.

Az XDA jelentése szerint a Google a házon belüli fejlesztések során még mindig ad desszertnevet az új Android főverzióknak. Kiderült, hogy az Android 12-re a fejlesztők maguk között Snow Cone-ként hivatkoznak. Ez állítólag az eddig ki nem adott forráskódban is benne van – írja az Origo.

Az XDA megtudta továbbá, hogy a Google beépít majd egy egykezes módot is az Android 12-be. Az utóbbi évek során sok gyártó állt már elő saját megoldással az egykezes használat segítésére, így nagy kérdés, hogy a Google ötletét átveszi-e a többi cég.

Az Android 12 fejlesztőknek szóló bétája elvileg már ebben a hónapban megjelenik, így lassan fény derülhet rá, hogy milyen nagy újításokkal készül a Google. A kezelőfelület és a dizájn teljesen újnak ígérkezik például.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×