eur:
398.37
usd:
364.79
bux:
71523.19
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Az amerikai LeBron James a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kosárlabda-bajnokságának C csoportjában játszott Egyesült Államok-Szerbia mérkőzésen a  villeneuve-dascqi Pierre Mauroy Stadionban 2024. július 28-án.
Nyitókép: Alex Plavevski

Amikor nem az NBA-sztárok a legmenőbbek

Nem mindegy, hogy Leon vagy Lebron.

Az Egyesült Államok-Brazília férfi kosárlabda negyeddöntő utolsó negyedében jártunk, Lebron James, az amerikaiak legnagyobb sztárja már a kispadon ücsörgött, akkora volt csapata előnye. Felhangzott a szurkolói kórus, azt lehetett hinni, hogy a Los Angeles Lakers sztárjának nevét skandálják, követelve, hogy álljon be. James vette is az üzenetet, mutogatott, köszönve a drukkerek éljenzését.

Igen ám, de az nem neki szólt. Ugyanis kiderült, hogy Lebron helyett Leont kiabáltak a szurkolók, miután kiszúrták a Bercy Arena lelátóján Leon Marchand-t, a négyszeres olimpiai bajnok úszót, akinek népszerűsége határtalan Párizsban – lekörözi még a négyszeres NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes Jamest is.

Az amerikai válogatott 122-87-re verte a brazilokat, és bejutott a négy közé, ahol Szerbia lesz az ellenfél. A másik ágon a franciák a németekkel találkoznak.

Címlapról ajánljuk

Faragó Tamás: mindegy, ki az ellenfél, mi olimpiai bajnokságot akarunk nyerni

Az olaszok nagyképűen a magyarokat választották, ezért most meg kell őket büntetni – mondta Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója. A női válogatott kiesése kapcsán arról beszélt, hogy a vízilabda sajnos szubjektív sportág.
VIDEÓ
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×