eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Bíró Attila: Fájó tanulság

Bíró Attila: Fájó tanulság

A női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem az utolsó másodpercben kapott gólon múlott az elbukott bronzmérkőzés az oroszok ellen.

Bár két góllal is vezetett a magyar női vízilabda-válogatott az olimpiai bronzmérkőzésen, az oroszok az utolsó másodpercben egyenlítettek, majd ötméteresekkel diadalmaskodtak. A hetedik párban Kisteleki Hanna hibázott, míg az oroszok közül mindenki bedobta büntetőjét.

Bíró Attila szövetségi kapitány szerint a hajrában Czigány Dóra két megoldás helyett egy harmadikat választott, a sarokba kellett volna dobnia a labdát, nem pedig centerbe bejátszani, mert így kevesebb idejük maradt volna az oroszoknak.

„De nem az utolsó másodpercben ment el a meccs. Az emberhátrányos védekezésben Glizinára nem figyeltünk eléggé, nem értünk ki rá többször sem, így lőhetett öt gólt.”

Az ötméteresről azt mondta, hogy a magyar kapusoknak egyet meg kellett volna fogniuk, de nem volt szerencséjük.

„Összességében pozitív, hogy benne vagyunk a legjobb négyben, de azért kicsit keserű a szőlő, mert az érem már majdnem nálunk volt. Végig kell játszani a meccseket. Fájó tanulság ez. Sajnálom a lányokat, mert sokat tettek azért, hogy idáig eljussanak. A második félidőben komoly erőket mozgósítottak, és megfordították a meccset” – értékelt.

A szakvezető szerint emelt fővel távozhatnak Rióból, de vannak dolgok, amiken lehet javítani, már a jövő évi budapesti világbajnokságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×