eur:
394.82
usd:
365.49
bux:
71445.84
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Csoportmásodikak a belgák, a magyarokkal játszanak a nyolcaddöntőben - Belgium-Svédország 1-0

A belga válogatott 1-0-ra legyőzte a svéd csapatot a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szerdai játéknapján, az E csoport utolsó fordulójában, ezzel csoportmásodikként lépett tovább a nyolcaddöntőbe. A svédek búcsúznak a tornától.

Kiegyenlített volt a nizzai mérkőzés, a belgák többször kísérleteztek kapura lövéssel és több szögletet is végezhettek el, de a svédek is vezettek támadásokat, a labdabirtoklás pedig nagyjából egyenlően alakult. A találkozót Radja Nainggolan döntötte el egy szép távoli lövéssel a 84. percben.

A magyarok vasárnap 21 órakor Toulouse-ban mérkőznek meg a belgákkal a negyeddöntőbe jutásért.

A svéd válogatott kiesett, Zlatan Ibrahimovic pedig utoljára szerepelt a nemzeti együttesben.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy ismét forrósodik a helyzet az üzemanyagpiacon. A kormány figyelmeztette a kiskereskedőket, hogy az árak magasabbak, mint a régiós átlag, és jó lenne elkerülni a további intézkedéseket. Vendégünk volt Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke. A második részben Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével azt vizsgáltuk, hogy miként fejlődtek a magyar megyék a kétezres évek óta, mekkora Budapest előnye a vidékkel szemben, és valóban jó-e az, ha az iparra helyezzük a hangsúlyt a szolgáltatásokkal szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×