eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Ez Möller Eb-tippje

A németek nyerik meg a franciaországi Európa-bajnokságot Andreas Möller, a magyar labdarúgó-válogatott másodedzője szerint.

A 48 éves német szakember úgy vélte, a jelenlegi keret meggyőző, és egyértelműen képes az Eb-diadalra.

"A németek mellett a franciák, a spanyolok és az olaszok a favoritok, de a horvátoknak, a portugáloknak és a belgáknak is erős csapatuk van, és ez a trió okozhat meglepetéseket" - jelentette ki a játékosként világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes tréner.

Ami a 44 év után Eb-re kijutott magyarok esélyeit illeti, a 85-szörös válogatott Möller közölte:

"Fontos, hogy jó benyomást keltsünk, hogy egységesek legyünk, mert akkor sok csapatnak kellemetlen ellenfelei lehetünk."

Az F csoportban Möller szerint a portugáloknak és az osztrákoknak van a legnagyobb esélyük a továbbjutásra, a magyarok Izlanddal a harmadik helyért küzdhetnek.

A kontinenstorna csoportszakaszából az első kettő automatikusan továbbjut a nyolcaddöntőbe, s hozzájuk csatlakozik a hat kvartett négy legjobb harmadikja is.

A magyar válogatott az Eb-n elsőként június 14-én az osztrákokkal találkozik Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izland, végül június 22-én Lyonban Portugália lesz az ellenfele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×