eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Moszkva, 2018. július 12.A horvát Sime Vrsaljko hazája zászlórára hajtja a fejét, miután csapata hosszabbítás után 2-1-re győzött az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében játszott Horvátország - Anglia mérkőzésen a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 11-én. (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Nyitókép: Abedin Taherkenareh

A horvát védő sajátos ünneplése és kemény kritikája

Sime Vrsaljko, a horvátok védője földre vitte edzőjét az angolok elleni győzelem ünneplése közben.

A védő megragadta Zlatko Dalicot, majd birkózókat megszégyenítő mozdulattal a földre vitte, és rá is ült, hogy ne tudjon mozdulni.

Vrsaljko a meccs után az angolok játékát bírálta.

"Azt lehetett hallani, hogy ez az angol csapat már nemcsak felíveli a labdákat, hanem más stílusban futballozik, de amikor nyomást helyeztünk rájuk, kiderült, hogy semmi sem változott" - mondta a védő, aki a gólpasszt adta Perisicnek az egyenlítő találathoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Meglepő felmérés készült az elektromos autókról: az amerikaiak fele visszacserélné őket robbanómotorosra

Megjelent a McKinsey legfrissebb autóipari trendekre vonatkozó globális fogyasztói felmérése, amelyben több izgalmas megállapítás is található. Természetesen az anyag gerincét az elektromos autózás teszi ki, erre vonatkozik a legtöbb kérdés, és az látszik, hogy a fogyasztók egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak az elektromos autók vásárlására, de többek között a töltéssel és a költségekkel kapcsolatos vélt vagy valós aggályok továbbra is komoly korlátot jelentenek. A felmérés ezen felül megállapítja azt is, hogy globálisan az EV-tulajok 29 százaléka akar visszaváltani belső égésű motoros autóra, míg az USA-ban ez az arány közelíti az 50 százalékot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×