eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Moszkva, 2018. július 1.Fernando Hierro spanyol szövetségi kapitány, miután csapata 4-3-ra kikapott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Spanyolország – Oroszország mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 1-jén. (MTI/AP/Antonio Calanni)
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

A spanyol kapitány távozik a válogatott éléről és még szövetséget is elhagyja

Fernando Hierro távozik a Spanyol Labdarúgó Szövetségtől (RFEF), miután a válogatott szövetségi kapitányaként csak a nyolcaddöntőig jutott az oroszországi világbajnokságon.

Az RFEF vasárnapi tájékoztatása szerint az 50 éves szakember "új távlatokat és szakmai kihívásokat keres", így a továbbiakban a szervezet alkalmazásában sem marad.

Hierrót, az RFEF sportigazgatóját egy nappal az oroszországi világbajnokság kezdete, és kettővel a spanyolok első mérkőzése előtt nevezték ki kapitánynak - megbízatása addig szólt, amíg csapatával versenyben marad -, miután a szövetség szerződést bontott elődjével, a Real Madridhoz szerződött Julen Lopeteguival.

Hierro 2017 novemberétől dolgozott a RFEF-ben, irányításával a spanyol együttes egy győzelemmel és három döntetlennel zárta a vb-t, amelytől a házigazda oroszokkal szemben tizenegyespárbajban elveszített nyolcaddöntő után búcsúzott múlt vasárnap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×