eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Szamara, 2018. június 17.Keylor Navas Costa Rica-i kapus nem tudja kivédeni a szerb Aleksandar Kolarov lövését az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportja első fordulójában játszott Costa Rica - Szerbia mérkőzésen a Szamara Arénában 2018. június 17-én. (MTI/EPA/Wallace Woon)
Nyitókép: Wallace Woon

Tökéletes szabadrúgással győzött Szerbia

Szerbia 1-0-ra legyőzte Costa Ricát Szamarában, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának első fordulójában. A győztes találatot Aleksandar Kolarov szerezte szabadrúgásból.

Branislav Ivanovic, a Zenit hátvédje 104. alkalommal lépett pályára a szerb válogatottban, így Dejan Stankovicot megelőzve hazája örökrangsorának élére állt. Csapata remek iramban, lendületes játékkal kezdte a mérkőzést, ennek köszönhetően kidolgozott néhány ígéretes helyzetet, de a befejezések pontatlannal bizonyultak, illetve a Real Madrid kapusa, Keylor Navas nagyszerűen védett.

Az első félidőben a közép-amerikai együttes többször próbálkozott kapura lövéssel, viszont a szerbek kísérletei veszélyesebbek voltak, gól azonban egyikből sem született.

A második félidő Aleksandar Mitrovic ziccerével kezdődött, amit Navas szintén hárított, de Kolarov szabadrúgásánál már nem volt esélye: a csapatkapitány kissé jobbról, 22 méterről elvégzett szabadrúgása után a labda védhetetlenül vágódott a kapu rövid felső sarkába.

A folytatásban Costa Rica a hátránya ellenére sem tudott változtatni a játék képén, kevés lehetősége volt az egyenlítésre, és azokkal sem tudott élni. Szerbia újabb helyzeteket alakított ki, az eredmény azonban már nem változott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×