eur:
392.3
usd:
362.37
bux:
72093.89
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Moszkva, 2018. június 16.Az argentin Lionel Messi az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportja első fordulójában játszott Argentína - Izland mérkőzésén a moszkvai Szpartak Stadionban 2018. június 16-án. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Nyitókép: Facundo Arrizabalaga

Messi: fáj a kihagyott tizenegyes

Lionel Messi felelősnek tartja magát azért, hogy az argentin válogatott nem tudta legyőzni Izlandot a labdarúgó-világbajnokságon.

Az argentinok legnagyobb sztárja a második félidőben, 1-1-es állásnál büntetőt hagyott ki – pontosabban lövését védte az izlandi kapus, Hannes Halldorsson.

„A tizenegyes megváltoztathatott volna mindent.

Bánt, hogy kihagytam a büntetőt, az lehetett volna a döntő előny számunkra. Felelősnek érzem magam, amiért nem tudtuk megszerezni a három pontot” – mondta a sokszor próbálkozó, de pontatlanul célzó Messi.

Az ötszörös aranylabdás hozzátette: előnyben nagyobb területük nyílt volna Izland ellen, és könnyebb lett volna újabb gólt szerezni. Úgy érezte, hogy Izland nem akart igazán futballozni, csak a védekezéssel törődött.

„Úgy érzem, hogy megérdemeltük volna a győzelmet. Keményen dolgoztunk azon, hogy réseket találjunk az izlandi védelmen, de nem sikerült. A döntetlen ellenére nem veszítettek el a reményünket, továbbra is ugyanaz a célunk. Ennek az eredménynek nem szabad tehernek lennie rajtunk, van néhány napunk pihenni, és készülünk a következő meccsre” – fejtette ki.

Argentína csütörtökön este a horvátokkal találkozik.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×