eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
London, 2017. november 14.Az angol John Stones (b) és a brazil Neymar (k) az Anglia - Brazília barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Londoni Wembley stadionban 2017. november 14-én. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: ANDY RAIN

Friss hírek Neymar állapotáról

Tite, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elárulta, hogy a dél-amerikai együttes legnagyobb klasszisa, Neymar még nincs százszázalékos állapotban.

A szakember csapata bemutatkozó mérkőzése előtt úgy fogalmazott, a támadó mindezek ellenére elég jó fizikai állapotban van ahhoz, hogy vasárnap pályára lépjen Svájc ellen.

"A sprintjei és a sebessége elég meggyőző"

- tette hozzá Tite.

Neymar február 25-én sérült meg, és csak június 3-án tért vissza a pályára. A horvátok ellen 2-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen csereként mindjárt gólt szerzett, míg egy héttel később, az osztrákok elleni főpróbán (3-0) ugyancsak eredményes volt.

A svájci válogatott Stephan Lichtsteiner kiemelte: nem foglalkoznak azzal, hogy a mérkőzés idejére jelzett meleg hőmérséklet és magas páratartalom a braziloknak kedvezhet.

"Győztes mentalitásunk van. És a nyertesek mindig a megoldásokat keresik, nem a kifogásokat" - tette hozzá a 34 éves védő.

A két együttesen kívül az E csoportban még Costa Rica és Szerbia szerepel.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×