eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
A szerb Dusan Tadic (b) és a francia Francois Letexier játékvezető a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. október 14-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Francia bíró vezeti a foci-Eb döntőjét

A francia Francois Letexier vezeti a spanyol-angol döntőt vasárnap a labdarúgó Európa-bajnokságon.

A berlini fináléban a 35 éves játékvezető munkáját honfitársai, Cyril Mugnier és Mehdi Rahmouni segíti. A negyedik játékvezető a lengyel Szymon Marciniak lesz, utóbbi vezette a 2022-es világbajnoki finálét. A VAR-szobában a francia Jérome Brisard és Willy Delajod, valamint az olasz Massimiliano Irrati dolgozik.

A 2017 óta nemzetközi porondon szereplő Letexier, aki az idei BL-döntőben a negyedik bíró volt, a németországi Eb-n három találkozón dirigált eddig. A június 19-i horvát-albán (2-2) és a június 25-i dán-szerb (0-0) csoportmeccsen, valamint a június 30-i spanyol-georgiai (4-1) nyolcaddöntőn működött közre.

Címlapról ajánljuk
Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×