eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott csapatkapitánya ünnepel gólja után a Portugália - Írország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Aveiróban 2024. június 11-én. A portugál válogatott 3-0-ra győzött. Ronaldo két góllal járult hozzá a győzelemhez.
Nyitókép: MTI/AP/Luis Vieira

Szigorítás jön a pályára beugráló szurkolók miatt

Az Európa-bajnokság minden meccséről kitiltják, ha valaki beugrik a nézőtérről a pályára.

3–0-ra verte a portugál válogatott Törökország csapatát szombat este az Eb-n, de a meccs nem csak erről lett emlékezetes, hanem arról is, hogy legalább hat néző beugrott a meccs közben és a lefújás után a pályára, hogy fényképezkedhessenek Cristiano Ronaldóval.

A Reuters beszámolója szerint a szervezők extra biztonsági intézkedésekkel készülnek Portugália következő meccsére – hogy pontosan milyenekkel, azt épp azért nem hozta nyilvánosságra az UEFA, hogy nehezebb legyen kijátszani a rendezőket – írja a hvg.hu.

Azt mindenesetre megírta az európai szövetség, hogy ha bárki is berohanna a pályára, azt kitiltanák az Eb összes meccséről, és feljelentést is tennének ellene.

Robert Martinez, a portugálok szövetségi kapitánya azt is hozzátette mindehhez: szerencséjük volt, hogy minden néző, aki bement a pályára, jószándékú volt, de arra nem lehet alapozni, hogy ez mindig így is lesz.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt megválasztása, és az egyik legnagyobb vesztes Magyarország lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 26. 05:55
×
×
×
×