eur:
395.19
usd:
369.3
bux:
71957.6
2024. június 28. péntek Irén, Levente
A sérült Varga Barnabást hordágyon viszik le a pályáról a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésről a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.

Sikeres műtéten esett át Varga Barnabás hétfő délután. A intézmény arcsérülésekre szakosodott orvosainak tájékoztatása szerint a beavatkozás komplikációmentes volt, így a támadó szerdán már el is hagyhatja a kórházat - írja a Twitteren a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az Index közben arról írt, hogy a népligeti klub csapatorvosa, dr. Pánics Gergely, és Varga barátnője, Laura is meglátogatta a csatárt a kórházban.

„Nem lehet leírni, mit éreztünk, az egész egy rémálom volt, nem is szeretnék erről beszélni. A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túlesett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni” – nyilatkozta a FradiMédiának Laura, a támadó párja.

A válogatott csatárának családja nem volt kint Stuttgartban, így otthon, a televízió előtt nézték végig a képsorokat. A súlyos sérülést szenvedett Varga édesapja, András az nso.hu-nak azt mondta, nem titok, nagyon nehéz perceket élt át a család, de mára már nyugodtabbak lehetnek.

A műtétet végrehajtották, Barni kedvese, ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról. Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá
– tette hozzá a súlyosan megsérült labdarúgó édesapja.

Mint ismert, a magyar válogatott támadója vasárnap a skótok ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki csoportmérkőzésen eszméletlenül terül el a földön, miután ütközött a kapussal, Angus Gunn-nal. A Ferencváros játékosát percekig ápolták a pályán, mielőtt a kórházba szállították.

Mint ismert, a magyar válogatott támadója vasárnap a skótok ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki csoportmérkőzésen eszméletlenül terül el a földön, miután ütközött a kapussal, Angus Gunn-nal. A Ferencváros játékosát percekig ápolták a pályán, mielőtt a kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 28. 16:26
×
×
×
×