eur:
394.73
usd:
368.11
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Willi Orbán (j) és a német Kai Havertz a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Willi Orbán így látta a Gündogan megmozdulását

A magyar labdarúgó-válogatott védője szerint a német csapat „nagyon erős”, ezt megmutatta a szerdai, magyarok elleni 2–0-ás győzelem is az Európa-bajnokságon.

„Úgy látom, hogy Németország messzire juthat az Eb-n” – nyilatkozott az RB Leipzig játékosa.

Hozzátette, a németek házigazdaként eleve favoritnak számítottak, ráadásul Julian Nagelsmann szövetségi kapitány – aki Lipcsében volt Orbán edzője – jól felépítette a csapatot. A 31 éves védő szerint a németek remek felállásban játszanak, és jól alkalmazzák a letámadást is, de úgy vélte, a kieséses szakaszban egy kis szerencsére is szükségük lesz.

Orbán a szerdai meccsről kijelentette, Ilkay Gündogan szabálytalankodott vele az első gól előtt, ezért a bíró hibázott, amikor megadta a találatot.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×