eur:
394.92
usd:
367.53
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 17: Kevin De Bruyne of Belgium runs with the ball whilst under pressure from Andreas Christensen of Denmark during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Belgium at Parken Stadium on June 17, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)
Nyitókép: Stuart Franklin/Getty Images

Kiderült, mennyire súlyos De Bruyne sérülése

A portugálok ellen nem tudott végig a pályán lenni a klasszis.

Nem súlyos Kevin De Bruyne, a belgák sztárjának sérülése, így a csapattal marad a labdarúgó Európa-bajnokságon. Ezt Roberto Martinez szövetségi kapitány hétfőn, egy nappal a portugálok elleni 1-0-ra megnyert nyolcaddöntő után közölte.

De Bruynét a második félidő elején kellett lecserélni bokafájdalmak miatt, és félő volt, hogy a korábban is sérüléssel bajlódó játékos nem folytathatja a részben budapesti rendezésű tornát.

Martinez hozzátette:

arról viszont még korai beszélni, hogy a kiválóság ott lehet-e az olaszok elleni pénteki negyeddöntőben Münchenben.

A nyolcaddöntő hajrájában Eden Hazardot is lecserélték, vele kapcsolatban is azt jelezte a kapitány, hogy a sérülése nem súlyos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
395 alatt a forint

395 alatt a forint

Hétfőn még erősödéssel kezdett a forint, aztán amint romlott a külpiaci hangulat, a forint is visszakanyarodott, kedden pedig a borongós külső környezet mellett újra esni kezdett, így az euróval szembeni jegyzések 396 fölé lendültek. A délelőtti eurózóna inflációs adat nem mozgatta meg a piacokat, délután viszont amellett, hogy Christine Lagarde és Jerome Powell jegybankelnökök is megszólalnak, Amerikából munkaerőpiaci adat is érkezik. Összességében az látszik, ami az előző hetekben: a dollár az euróval szemben az 1,07 körül ingadozik, és az amerikai deviza kilengéseivel a forint is hol erősödik, hol gyengül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×